Wablieft lanceert online krant

Door Ruud Meert
28/02/2011 om 16:35

Wablieft lanceert online krant

Vanaf nu publiceert de redactie van Wablieft ook artikels online. Het nieuws staat immers nooit stil. En we willen onze lezers ook trakteren op duidelijke artikels op onze website!

Het nieuws staat nooit stil. Wablieft wil daarom meer zijn dan een wekelijkse krant. Vanaf nu brengt Wablieft daarom ook regelmatig nieuwsberichten op zijn website.

De Wablieft-krant verschijnt elke week op woensdag. De redactie zit zo dicht mogelijk op de actualiteit. Maar het nieuws verandert soms razendsnel. De berichten op woensdag zijn soms een dag later al wat achterhaald. Daarom staat nu de digitale krant van Wablieft online. De artikels zijn kort en geschreven in eenvoudige taal: het handelsmerk van Wablieft.

Wablieft werkt aan de verhoging van geletterdheid. Digitale geletterdheid is zeer belangrijk, want internet is bijna niet weg te denken in onze samenleving. Ook daarom start Wablieft met de digitale krant: om onze vele lezers warm te maken voor het internet, en hen te laten proeven van toegankelijke, digitale teksten.

De digitale Wablieft-artikels zijn gratis te lezen op de website van Wablieft. Surf naar www.wablieft.be/krant/online-krant en lees de eerste artikels in onze digitale krant.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

Ruud Meert – ruud.meert@wablieft.be – 015 446 509