9 november: Wablieft-auteurs op de Boekenbeurs

Door
02/11/2010 om 17:00

Zin om de Wablieft-auteurs te ontmoeten op de Boekenbeurs in Antwerpen? Dat kan op 9 november. Wablieft is er s middags en s avonds, met een boeiend programma. Welkom!

Op dinsdag 9 november praten de Wablieft-auteurs over hun boeken. Ze lezen voor en vertellen over hun werk. Kies uit de volgende sessies:

Van 13.30 uur tot 14.30 uur in de Gele Zaal:

Ontmoet 4 Wablieft-auteurs: Professor Hendrik Vos en journalist Rob Heirbaut praten over Europa. Sylvia vanden Heede leest voor en vertelt hoe het is om een spannend verhaal te schrijven. Rachida Lamrabet vertelt over de kortverhalen in haar boek De slaper’.

 

Van 14.00 tot 15.00 in de Oranje Zaal:

De winnaar van de Wablieft-prijs 2010, Luisterogen, toont een verhaal. Dan is het tijd voor Do van Ranst, die met Eline wordt een ster een verhaal schreef over de wereld van de film. Daarna praat Siska Goeminne over Nu niet. Nog niet en Parijs, waar dit verhaal speelt. Erik Vlaminck schreef met Winnen een echt Vlaams boek, vertelt en leest voor.

 

Van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Gele Zaal:

Schrijfster Marita de Sterck en actrice Ianka Fleerackers brengen met vuur en passie volksverhalen uit het boek Liefde en lef. De verhalen komen uit de hele wereld. Ouders vertellen ze al eeuwen aan opgroeiende meisjes.