Onze medewerkers bij Wablieft

 

Katrien

Alle wegen leiden naar Rome. Behalve de mijne. Die leidden me naar deze job: redacteur en trainer in duidelijke taal. Waar anders kom je terecht als je eerst lesgever was bij laaggeletterde en anderstalige volwassenen? En als je daarna een ommetje maakt in de wereld van redactie en copywriting? Zo werd laagdrempelig en aantrekkelijk schrijven mijn tweede natuur.

Als ik zelf een opleiding volg, wil ik twee dingen: iets heel concreets leren in een gemoedelijke sfeer. Na een training van mij zeggen klanten dat ik hen op een zachte manier kritisch laat kijken naar hun eigen teksten. En dat ik rust en gedrevenheid combineer. Dus volg je een training bij mij? Neem een tas koffie en stroop je mouwen op!

0472 71 52 97 - e-mail - LinkedIn

Farida

Een taalmens in hart en nieren, dat ben ik. Daarom studeerde ik onder andere Germaanse Talen. En daarom voel ik me al acht jaar als een vis in het water als redacteur en trainer bij Wablieft. Mijn stokpaardjes? Heldere brieven, webteksten en folders, procesbegeleiding en klanten persoonlijk coachen.

Klanten omschrijven me als een enthousiaste, toegankelijke en no-nonsense trainer die met humor de deelnemers weet te boeien. Zelf ben ik op zoek naar dat kleine vonkje in de ogen van de deelnemers als ze er plots in slagen om een moeilijke zin te herschrijven in een vlotte heldere zin. Heerlijk om te zien!

0473 81 59 30 - e-mail - LinkedIn - Twitter