Lees nu de nieuwe thriller van Wablieft

Auteur Jos Pierreux schreef al meer dan 20 thrillers en romans. In 2018 won hij de Hercule Poirot-prijs voor de beste thriller van dat jaar. Nu schreef hij er eentje voor Wablieft. Dat is 'De eerste moord'. Het boek is nu te koop!

Een man houdt een vrouw in het oog. Hij probeert niet op te vallen. Wie is die man? En waarom volgt hij haar? Zal de man de vrouw in leven laten of doden? Een spel van kat en muis begint. Wanneer de man toeslaat, merkt een jongen hem op. Plots zijn de rollen omgekeerd.

 

lees meer info of bestel het boek

Lees het interview van Wablieft met Jos Pierreux (vanaf woensdag 16 februari)

Uit

Lees een stukje uit het boek

We blijven heel stil staan. We zwijgen allebei. Ik zag de jongen nooit eerder. Wie is hij? Hij ziet er best wel knap uit in die spijkerbroek en dat witte T-shirt met ronde hals. Hij heeft stoppels op zijn wangen en zijn kin. Warrig haar.

Een tijdje staan we daar zonder iets te zeggen. Ik weet niet goed wat te doen. Ik denk na over wat ik zou kunnen doen. Vijf, zes stappen en ik ben bij hem.

De jongen kijkt naar mij. Hij houdt zijn hoofd een beetje schuin en denkt ook na. Ondertussen loert hij naar de spuit in mijn hand. Er zit nog een beetje vloeistof in.

Een restje.

‘Waarom moest ze dood?’ vraagt hij.

Aan
De eerste moord
Uit