Wablieftboeken

Vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door bekende auteurs.

Ontdek alle boeken! Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Luisterboeken

Ben je slechtziend? Gaat lezen om een of andere reden moeilijk? Dan kan je ook luisteren naar de Wablieft-boeken. Van alle Wablieft-boeken bestaat een luisterboek. Wablieft werkt hiervoor samen met de Luisterpuntbibliotheek. 
Bij een bestelling vanaf vijf verschillende Wablieft-boeken, krijg je er de luistercd's gratis bij.

Nu niet. Nog niet.

Nu niet. Nog niet.

Roos bezoekt Parijs samen met haar twee dochters. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haar leven veranderen. Zij weet het. Haar dochters weten het ook. Maar ze praten er niet over. Ze durven niet, nog niet. Iets wordt pas waar als het woorden krijgt.

Over de auteur: Siska Goeminne schrijft in een mooie, pure taal over hoe mensen en de wereld om zich heen ervaren. Haar boeken werden al vaak bekroond.

 

Dit boek is geschikt vanaf leesniveau B1, higher threshold.

De luisterboeken bij 'Nu niet. Nog niet.' zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Leesniveau: Leesniveau 3

Bestellen

Prijs per stuk: € 9,95
Aantal: bestellen

Leesfragment

Dit verhaal gaat over...

Parijs! De stad waar je van droomt. Als het niet goed met je gaat. Of als het heel goed met je gaat. Dan droom je van die stad vol leven en lawaai. Donkere straten, dronken gloed. Het is een plek waar je kan verdwijnen, waar je kan opgaan in het donker. Of in het licht, dat kan ook.

Daar, midden in de winter op vakantie in Parijs, loopt een vrouw, een moeder. Samen met haar twee dochters, de jongste en de oudste. Alle drie zijn ze een beetje blij, en een beetje bang.

Ver weg van Parijs, in een dorp in Vlaanderen, is er een man, een vader. Samen met zijn lief, jong en mooi. Allebei zijn ze blij, en toch ook bang.

Luisterfragment

Hieronder vindt u een luisterfragment. Om dit te kunnen beluisteren hebt u de flashplugin nodig.