Wablieftboeken

Vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door bekende auteurs.

Ontdek alle boeken! Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Luisterboeken

Ben je slechtziend? Gaat lezen om een of andere reden moeilijk? Dan kan je ook luisteren naar de Wablieft-boeken. Van alle Wablieft-boeken bestaat een luisterboek. Wablieft werkt hiervoor samen met de Luisterpuntbibliotheek. 
Bij een bestelling vanaf vijf verschillende Wablieft-boeken, krijg je er de luistercd's gratis bij.

Johnny Stalker

Johnny Stalker

Johnny Verstappen is 40. Hij woont alleen in een flat in de stad. ‘Zijn hart is veel groter dan zijn verstand,’ zegt zijn moeder. Elke dag gaat hij naar zijn werk in de bouwmarkt. Johnny stapt vaak en hij loopt ver. Op één van zijn wandelingen ontmoet hij Cindy, uit zijn favoriete tv-serie ‘Samen’. Johnny is een beetje verliefd op Cindy.

Auteur: Diane Broeckhoven

 

Dit boek is geschikt vanaf leesniveau B1, lower threshold.

Leesniveau: Leesniveau 2

Bestellen

Prijs per stuk: € 7,95
Aantal: bestellen

Leesfragment

Elke dag doorkruist hij de stad, van zijn kleine flat boven de Turkse groentewinkel tot aan de bouwmarkt. Daar werkt hij. ’s Morgens van zuid naar noord, ’s avonds van noord naar zuid. Drie kwartier heen, drie kwartier terug. Vijf dagen per week. Hij verslijt twee paar schoenen, maat vierenveertig, per jaar. Het liefst koopt hij precies dezelfde als de vorige. 

Luisterfragment

Hieronder vindt u een luisterfragment. Om dit te kunnen beluisteren hebt u de flashplugin nodig.