Wablieftboeken

Vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door bekende auteurs.

Ontdek alle boeken! Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Luisterboeken

Ben je slechtziend? Gaat lezen om een of andere reden moeilijk? Dan kan je ook luisteren naar de Wablieft-boeken. Van alle Wablieft-boeken bestaat een luisterboek. Wablieft werkt hiervoor samen met de Luisterpuntbibliotheek. 
Bij een bestelling vanaf vijf verschillende Wablieft-boeken, krijg je er de luistercd's gratis bij.

De onderbroek

De onderbroek

Marc Hasaert heeft geen goed huwelijk. Hij is vooral te vinden in café Classics. Daar verleidt hij zo veel mogelijk vrouwen. Op een avond gaat Sylvia naast hem aan de toog zitten. Al snel komt er meer van. Na een wilde nacht komt het lief van Sylvia plots thuis. Marc moet haastig vertrekken. Hij vergeet één ding: zijn onderbroek.

Auteur: Louis van Dievel

 

Dit boek is geschikt vanaf leesniveau B1, higher threshold.

Leesniveau: Leesniveau 3

Bestellen

Prijs per stuk: € 7,95
Aantal: bestellen

Leesfragment

Hoe alles begon
Ik ben een heel jaar op zoek geweest naar een onderbroek van mij. Een zwarte met pijpjes. Een beetje lichter van kleur geworden in de was. Geen boxershort. Het merk ben ik vergeten. Een man let daar zo niet op. Karolien kocht altijd mijn onderbroeken. Maar Karolien is weg.

Karolien vertrok toen het uitkwam. Toen ik zei dat het niets betekende. Ze wàs al kwaad. En toen ik dat zei, begon ze met dingen te gooien. Ik was een klootzak, riep ze. Een impotente klootzak, zelfs. Dat deed pijn.

Ik leg het later nog uit.

Ik weet nog heel goed waar en wanneer ik die onderbroek het laatst heb gedragen. En uitgetrokken. En bij wie. Ze heette Sylvia.