Wablieftboeken

Vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door bekende auteurs.

Ontdek alle boeken! Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Luisterboeken

Ben je slechtziend? Gaat lezen om een of andere reden moeilijk? Dan kan je ook luisteren naar de Wablieft-boeken. Van alle Wablieft-boeken bestaat een luisterboek. Wablieft werkt hiervoor samen met de Luisterpuntbibliotheek. 
Bij een bestelling vanaf vijf verschillende Wablieft-boeken, krijg je er de luistercd's gratis bij.

De laatste straatmuzikant

De laatste straatmuzikant

Elk jaar dragen meer mensen koptelefoons op straat. Twee straatmuzikantenmerken dit. Wie luistert nog naar hun muziek? De twee willen de mp3-spelers weg. Ze willen er iets aan doen. Voor het te laat is, voor de hele stad potdoof is voor muzikanten. Hoe kunnen ze anders nog geld verdienen? De laatste straatmuzikant is een modern sprookje over wraak en moed. Over opstaan en in actie komen. Over jouw kijk op de situatie, omdat die er soms niet toe doet. Maar meestal wel alles bepaalt.

Auteur: Ruth Lasters

 

Dit boek is geschikt vanaf leesniveau B1, lower threshold.

Leesniveau: Leesniveau 2

Bestellen

Prijs per stuk: € 9,95
Aantal: bestellen

Leesfragment

U komt elke dag naar de supermarkt. Ik weet het wel. Elke dag ziet u mij hier. Ik sta voor de deur van de winkel.Ik speel gitaar en ik zing. Elke dag ziet u mij muziek maken. U kijkt nooit naar mij. Dat geeft niet. U bent hier niet gekomen voor mijn muziek. Ik begrijp u. U komt inkopendoen. U koopt brood, vlees en frisdrank.Ik zie dat door de dunne plastic zak die u draagt.