Wablieftboeken

Vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door bekende auteurs.

Ontdek alle boeken! Klik op de afbeeldingen voor meer info.

Luisterboeken

Ben je slechtziend? Gaat lezen om een of andere reden moeilijk? Dan kan je ook luisteren naar de Wablieft-boeken. Van alle Wablieft-boeken bestaat een luisterboek. Wablieft werkt hiervoor samen met de Luisterpuntbibliotheek. 
Bij een bestelling vanaf vijf verschillende Wablieft-boeken, krijg je er de luistercd's gratis bij.

20 wegen naar geluk

20 wegen naar geluk

Leo Bormans reist de wereld rond als Ambassadeur van Geluk. 
Hij is schrijver van internationale bestsellers als Geluk. The World Book of Happiness. In dit boek toont hij 20 eenvoudige wegen naar geluk, met duidelijke voorbeelden en oefeningen. 
Meer dan 100 tips zorgen ervoor dat je elke dag aan je eigen weg naar geluk kunt bouwen.

Leesniveau: Leesniveau 3

Bestellen

Prijs per stuk: € 7,95
Aantal: bestellen

Leesfragment

Mensen verschillen. De ene mens wordt gelukkig van sport of dansen. De andere wil gewoon stilte. Een optimist ziet meestal de goede dingen. Hij wil vooruit. Een pessimist ziet meestal de slechte dingen. Hij denkt vaak dat het 
vroeger beter was.
Optimisten zijn meestal gelukkiger. Zij denken dat alles wel goed komt. Zij geven niet op. Zij zetten zich in om een doel te bereiken. Dat doen ze vaak samen met anderen. Optimisten leven langer. Ze hebben meer succes in het leven. Het goede nieuws is: optimisme kun je leren.